Vishandel van Wissen
Diemerplein 104
1111 JD Diemen
Telefoon
020-6901838

Openingstijden
Mi t/m Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Home    Vis is gezond    Hygiene & kwaliteit    Contact   

Hygine en kwaliteit

Door onze authentieke combinaties van visproducten komen mensen van heinde en verre naar onze kwaliteitsvishandel in Diemen. Onze winkel staat sinds jaar en dag garant voor de hoogste kwaliteit en puur vakmanschap. Dankzij onze warme en persoonlijke band met onze leveranciers in IJmuiden en Volendam werken wij uitsluitend met eersteklas viskwaliteit.

Bij Volendammer vishandel van Wissen staat goede hygiëne voorop. De koelcel, de werkplaats en natuurlijk de winkel zelf ondergaan met regelmaat een stevige poetsbeurt. Materialen, kleding en werkbanken worden op een speciale manier gewassen en ontsmet. Een strikte hygiëne heeft voor onze vishandel een hoge prioriteit en wordt dan ook met zorg uitgevoerd.

Op het gebied van producthygiëne voldoet Volendammer vishandel Diemen aan de hoogste HACCP hygiëne normen die het heeft samengevat in een Hygiëne-codeplan. Zo hebben wij een hypermoderne koel-vries voorziening en een gekoelde snij-inrichting specifiek en uitsluitend voor onze haring. Dit alles om de vis perfect op temperatuur en spartelvers te houden. Wij doen dit om voor onze klant de beste productkwaliteit te waarborgen.
 


De feestdagen komen eraan!


Vergeet niet om tijdig uw visschotel te bestellen, dan zorgen wij dat hij op de gewenste datum voor u klaarstaat!

Download hier ons bestelformulier!